Over Merel

4.JPG

Ik ben Merel. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Zuid Limburg. Ik ben de oprichter van Almanacque, mijn digitale platform waar ik al mijn creativiteit op los kan laten en waar alles mag. Sinds november 2016 schrijf ik de artikelen, verzorg ik de vormgeving, schiet en bewerk ik mijn foto’s voor deze site.

Op het moment woon ik in Eindhoven en daar studeer ik ook aan de Technische Universiteit. Daar zit ik momenteel al ruim 2 jaar op school aan de faculteit Bouwkunde. Op deze studie zit ik precies op mijn plek. Ik ben op dit moment full time bezig in het bestuur van mijn studievereniging (CHEOPS), waar ik de taak penningmeester op mij genomen heb. Dat betekent dat ik een tussenjaar heb en dat betekent weer dat ik (bijna) niet studeer dit jaar.

Zolang ik me al kan herinneren, schrijf ik al allerlei verhalen over alles wat ik kan bedenken. Op mijn middelbare school begonnen de ambities om een eigen blog te beginnen zich te ontwikkelen. Dit kwam als student op een wat lager pitje te staan, maar is een passie die altijd is blijven branden.

Je kunt wel zeggen dat het in mijn hoofd altijd erg chaotisch is. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en creatieve ideeën. Ik heb altijd wel een leuk project(je) in gedachten en werk die dan ook graag op Almanacque uit.

Ook ben ik een ontzettende fan van fotografie en daarmee het creeëren van herinneringen. Deze zet ik graag op mijn favoriete social media kanaal Instagram waar ik al een tijdje een heel persoonlijk account op heb: Merelhenranna. Ik zou het leuk vinden als je me hier op volgt.

In het kort zijn dit de redenen achter het feit dat Almanacque is ontstaan. Ik hoop dan ook dat Almanacque jou inspiratie kan bieden, op wat voor manier dan ook.

Liefs,

Merel