Weekdagboek

Weekdagboek #1

Deze week heb ik echt elke dag iets leuks gedaan. Zo werd er op de faculteit de Bouwkunde Bedrijvendagen georganiseerd, ging ik op cruise en had ik een feestje in een zwembad. Je kan wel zeggen dat ik echt totaal niet stil heb gezeten, dus komende week doe ik wat rustiger aan en pak ik wat meer slaap.

Maandag

Alissa, Sven en ik zijn de hele dag druk in de weer geweest met voorbereiden voor de gezelligheidsactiviteit die we gepland hadden later die avond. We hadden een casino thema en daar hebben we nog flink aan lopen knutselen, allemaal een beetje last minute. Dit leverde een beetje stress op, maar het resultaat mocht er wezen!

We waren die dag ook bezig met een nieuwe tafel maken voor in de hoffiehoek. Hier doen we de voorlopig laatste laag erop met epoxy. Dat is een doorzichtige vloeistof die tijdens het drogen uithardt.

Dinsdag

In de ochtend had ik vrij genomen. Dat was echt super fijn. In de avond was een huisgenootje jarig en hebben we Beerpong gedaan.

Bij de supermarkt haalde ik de favoriete chips van Koen en van mij. Zijn lievelings is sizzling salsa terwijl ik meer van nacho cheese houd.

Woensdag 

Ik was al vroeg op de universiteit omdat ik de bar op moest zetten voor de bedrijvenmarkt die dag. Na een hele dag vol geregel, was ik in de avond helemaal op.

Op de bedrijvenmarkt kreeg ik allemaal leuke goodies, waaronder deze Tony’s Chocolonely in de smaak salt caramel.


Gelukkig wilde Koen voor mij koken. Hij maakte een pastaschotel en in de avond keken we Interstellar.

Donderdag

In de ochtend hebben we vooral met het bestuur vergaderd, waarna ik achtereenvolgend nog een vergadering had met de barcommissie. Ik zou er die middag bij de borrel niet zijn dus er moest nog wat doorgesproken worden

Want ik ging voor de eerste keer naar Arnhem voor een netwerkborrel van een bedrijf dat onze vereniging sponsort. Ik was nog nooit naar zoiets geweest dus ik vond het best cool! Ze hadden een fotobooth neergezet dus Sven, Martijn en ik moesten wel even een paar foto’s maken.

Vrijdag

Vrijdag is voor mij altijd een beetje een slome dag. Samen met Sven hebben we het bestuurshok opgeruimd en een plan gemaakt voor Sinterklaas op de vereniging.

Pakketjestijd: onze zelfgemaakte notitieboekjes kwamen binnen! Ik vind ze echt gigantisch tof geworden en ben er echt super trots op.

Ik kreeg ook wat boeken binnen die ik een tijdje geleden had besteld. Ik heb nu een abonnement op de Mark, een architectuurtijdschrift en omdat ik een nieuwe abonnee ben, kreeg ik er een interessant boek bij over productdesign.

Gelukkig heb ik op vrijdagmiddag altijd college en kan ik de laatste 4 uurtjes van de werkweek een beetje rustig luisteren naar de professor.

Ik kwam nog wat foto’s van de dag vantevoren tegen in mijn schrift.

Mechanica it is! Ik vind het toch wel leuk, als je het een beetje snapt.

Zaterdag

Ik had eindelijk weer een keer lang kunnen slapen! Ik werd ook meteen weer heel positief wakker, zin om iets te doen.

Ik had geslapen met vlechtjes, dus mijn haar was extra wild. Ik schrik altijd hoe een verschil het is qua uiterlijk of je genoeg geslapen hebt of niet.

In de avond hadden we een pre-21 diner van Marieke. Ze had de tafel echt supermooi gedekt!


De tweede gang was carpaccio.

De laatste gang was tiramisu. Zo lekker! Ik ben normaal niet zo van tiramisu maar deze was heerlijk luchtig. Daarna zijn we naar een feest gegaan.

Zondag

Ik sliep heerlijk uit. Ik pakte m’n H&M pakketje uit en in de middag had ik verjaardag van m’n nichtjes.


Er zat onder andere deze muts in. Ik vind deze echt super cute!


Ik maakte in de avond deze couscoussalade als lunch voor de hele week. Het rook echt super lekker!

Dat was deze week alweer. Volgende week heb ik een belangrijke vergadering, moet ik me voorbereiden voor de eerste tussentoets van mechanica en organiseer ik een sinterklaasborrel.

Advertenties

2 gedachten over “Weekdagboek #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s