Positiviteit

5 geluksmomenten van de afgelopen tijd

Afgelopen donderdag had ik een gigantisch dipje als gevolg van een sleur waar ik al een tijdje in zit. Ik werk elke dag van 9 tot 5 voor mijn studievereniging en in de avond heb ik dan altijd wel een of andere activiteit en/of borrel. Dit zorgde ervoor dat ik geen enkele dag op tijd in bed lag, waardoor ik elke dag erg moe was. Mede door deze moeheid en de stress die dit alles met zich meebracht, moest ik van mezelf nu even stilstaan bij de momenten die mij heel veel positiviteit hebben gebracht deze afgelopen tijd.

  • Mijn lieve vriend die elke dag voor mij klaarstond

En die dat deed zonder te vragen. We zitten beiden in hetzelfde schuitje, allebei bestuur bij onze studievereniging, maar hij staat er een stuk nuchterder in. Hij luistert en geeft mij advies met mijn dagelijkse worstelingen, zonder dat ik daar voor hoef te vragen.

  • Een nieuw abonnement op een tijdschrift

Deze kwam gister op kantoor binnen: De Mark, een tijdschrift met als hoofdonderwerp architectuur & design. Ik wachtte er nu al 3 (!) maanden op en ik was het stiekem eigenlijk al weer een beetje vergeten, dus de verrassing was extra groot. Zo leuk! In mijn treinreis van Eindhoven naar Heerlen kon ik daarom dus heerlijk genieten van allemaal mooie gebouwen.

  • Een heel groot pakket dat ik heb besteld bij de H&M

Ik heb echt wel 10 kledingstukken besteld. Dubbel fijn was ook dat het allemaal erg goedkoop was. Ik kan nu al echt niet wachten tot alles binnenkomt, wat waarschijnlijk vandaag of dinsdag zal zijn.

  • Mijn ouders die in het weekend mijn favoriete eten hebben gekookt

Zo heeft mijn moeder spinazielasagne, linzensoep en courgettequiche gemaakt. Super lief natuurlijk. Deze kleine dingetjes maken het extra fijn om weer thuis te zijn na een hectische werkweek.

  • Een geslaagde activiteit georganiseerd voor mijn studievereniging

Als bestuur moet je natuurlijk ook activiteiten organiseren die de binding tussen je leden vergroten. Daarom organiseren we 2x per jaar een gezelligheidsactiviteit: deze keer met als thema casino. Ik was zo trots toen ik van iedereen complimenten ontving over hoe leuk het was en hoe goed we het hadden geregeld!

Advertenties

2 gedachten over “5 geluksmomenten van de afgelopen tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s